Ξυλεία Γαβαλάκης & ΣΙΑ Ο.Ε. | Εταιρεία
13383
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13383,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Εταιρεία

Η Εταιρεία μας

Η Β. Γαβαλάκης & ΣΙΑ Ο.Ε ειδικεύεται στην εμπορία και στην επεξεργασία ξυλείας και των προϊόντων της εδώ και 30 χρόνια.

 

Ιδρύθηκε από τους Αντώνη και Δημήτρη Γαβαλάκη το 1981 και είναι μέχρι και σήμερα μια απ τις μεγαλύτερες εταιρίες του είδους στο νομό Κορινθίας. Οι σπουδές του Αντώνη Γαβαλάκη στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ,Ο.Δ.Ε) και οι γνώσεις του Δημήτρη Γαβαλάκη ώς πεπειραμένου ξυλουργού καθιέρωσαν την επιχείρηση στο χώρο. Το 2009 o Βλάσσης Γαβαλάκης ,η Γεωργία Γαβαλάκη και η Ελένη Γαβαλάκη αναλαμβάνουν την επιχείρηση, έτσι συνεχίζεται η επιτυχημένη πορεία της. Της δίνουν μια νέα πνοή εφαρμόζοντας καινοτομίες στο διοικητικό καθώς και στο τεχνολογικό τομέα της επιχείρησης.

 

Η εταιρία  προχώρησε σε επέκταση των εγκαταστάσεών της, στην Νέα Εθνική Οδό.

 

Επενδύοντας συνεχώς σε νέα κτίρια αλλά και σε σύγχρονα μηχανήματα τεμαχισμού, συγκόλλησης και επεξεργασίας ξυλείας, έχει αφοσιωθεί στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της εξασφαλίζοντας τους ποιότητα, ταχύτητα, οικονομία.

 

Στόχος της επιχείρησης είναι να συνεχίσει να επενδύει σε εγκαταστάσεις, μηχανήματα, και ανθρώπινο δυναμικό καταφέρνοντας έτσι να εξαπλωθεί και εκτός νομού.

Υπηρεσίες

  • Πλάνισμα μασίφ ξυλείας

  • Ειδικές κατασκευές

  • Δωρεάν μεταφορά

  • Τεμαχισμός επιφανειών

  • Συγκόλληση περιθωρίων επιφανειών